Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Volejte ZDARMA 800 888 868

Po-Čt 8:00-17:00, Pá 8:00-16:00

Nákupní košík 0 Kč
Celkem bez DPH:
0 Kč
Celkem k úhradě s DPH:
0 Kč

Chcete dopravu zdarma? Přidejte zboží za 6 050 Kč.

0 Kč 2 500 Kč 5 000 Kč

Domů »  Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů ENPRAG s.r.o.

Provozovatel - firma ENPRAG s.r.o. prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či jinak zneužity. Osobní informace jsou shromažďovány z obchodních, logistických, statistických a marketingových důvodů.

Při nakládání s osobními daty se provozovatel zavazuje řídit zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Běžně ENPRAG nikomu dalšímu osobní údaje nepředává. Pokud nastane obchodní případ, kdy je nutné předat osobní informace zákazníka dodavateli (např. při vystavení "Záručního listu" nebo při reklamačním řízení), se provozovatel zavazuje, že tyto informace předá až po předchozím odsouhlasení daným zákazníkem. Bez souhlasu není možné jakékoliv informace osobního charakteru předávat.

Zákazník využíváním služeb internetového obchodu dává souhlas ke shromaždování osobních údajů. Při registraci jsou požadovány základní informace o zákazníkovi, které se dále doplňují při provedení objednávky. Zákazník má právo zažádat o vymazání osobních údajů z databáze (zrušení registrace) e-mailem na adrese: obchod@kovovynabytek.cz .